Kerst staat alweer voor de deur, bij Zuyder kan je zowel op eerste, als op tweede kerstdag terecht voor een heerlijke lunch of diner! Tevens bieden we de onderstaande menu's aan voor groepen in de hele maand December, waarmee we een fantastische plek zijn voor (zakelijke)kerstdiners.
Voorgerecht
🥕 Carrot Lax (vegan)
Fijne linten van gerookte wortel geserveerd met een frisse dilledressing.
of
🐟 Gravvad Lax
Klassieke gemarineerde zalm, doordrenkt met kruiden en een vleugje zoetheid.
Hoofdgerecht
🥩 Steak
Malse steak vergezeld van gestoofde peer, gevulde morieljes, romige cashews saus, zongedroogde tomaten, bieslook, boterbonen-truffelcrème en geroosterde wortels.
of
🍃 Redefined Meat Steak (vegan)
Een plantaardige draai aan de klassieker, met gestoofde peer, gevulde morieljes, romige cashews saus, zongedroogde tomaten, bieslook, boterbonen-truffelcrème en geroosterde wortels.
Dessert
🍮 Pistache Tiramisu (vegan)
Een luxueuze mix van pistachecrème en lagen delicate biscuit, bestrooid met cacao voor een feestelijke touch.
Feestelijke Cocktail (ook beschikbaar als mocktail)
🍹 Cranberry & Rozemarijn met een Vleugje Kaneel
Een vrolijke mix van zure cranberry en aromatische rozemarijn, rozenwodka en rozenlimonade, afgerond met een hint kaneel voor een seizoensgebonden sprankeling.
(45,50)
Voorgerecht
🥕 Carrot Lax (vegan)
Fijne linten van gerookte wortel geserveerd met een frisse dilledressing.
of
🐟 Gravvad Lax
Klassieke gemarineerde zalm, doordrenkt met kruiden en een vleugje zoetheid.
Tussengerecht
🍽️ Langzaam Gegaarde Kool met Pecannoten (vegan)
5 uur gestoofde kool gecombineerd met geroosterde rode paprika, sumaksaus en een levendige rode quinoa-salade, gemengd met peterselie, knoflook en zongedroogde tomaten.
Sorbet Intermezzo
🍸 Scropino (vegan)
Een verfrissende sorbet geserveerd met een scheut prosecco om het palet te reinigen.
Hoofdgerecht
🥩 Steak
Malse steak vergezeld van gestoofde peer, gevulde morieljes, romige cashews saus, zongedroogde tomaten, bieslook, boterbonen-truffelcrème en geroosterde wortels.
of
🍃 Redefined Meat Steak (vegan)
Een plantaardige draai aan de klassieker, met gestoofde peer, gevulde morieljes, romige cashews saus, zongedroogde tomaten, bieslook, boterbonen-truffelcrème en geroosterde wortels.
Dessert
🍮 Pistache Tiramisu (vegan)
Een luxueuze mix van pistachecrème en lagen delicate biscuit, bestrooid met cacao voor een feestelijke touch.
Feestelijke Cocktail (ook beschikbaar als mocktail)
🍹 Cranberry & Rozemarijn met een Vleugje Kaneel
Een vrolijke mix van zure cranberry en aromatische rozemarijn, rozenwodka en rozenlimonade, afgerond met een hint kaneel voor een seizoensgebonden sprankeling.
(64,50)
Voorgerecht
🥩 Rundercarpaccio
Dunne plakjes malse rundercarpaccio, geserveerd met een vleugje olijfolie en Parmezaanse kaas.
of
🥧 Mini Groentequiche
Kleine hartige quiche gevuld met een kleurrijke mix van groenten, perfect voor kleine foodies.
Hoofdgerecht
🍔 Kerstige Gourmet Mini Burgers
Een feestelijke selectie van drie verschillende mini burgers, ideaal voor een gezellige kerstgourmet.
Dessert
🎄 Chocolade-Kerstboom met Vanillesneeuw
Een heerlijke kerstboom gemaakt van chocolade, bestrooid met poedersuiker als "vanillesneeuw" voor een magische afsluiting.
(29,50)