Wij maken graag kennis met jullie!


Bij Zuyder verwelkomen we je met open armen in ons enthousiaste team, dat zich met volle toewijding inzet om jouw tijd bij ons zo plezierig en memorabel mogelijk te maken. We zijn altijd benieuwd naar jouw feedback, vragen en suggesties, dus aarzel alsjeblieft niet om ons aan te spreken. We staan letterlijk en figuurlijk voor je klaar, en we kijken er naar uit om met jou in gesprek te gaan. Samen met jou willen we Zuyder laten groeien en bloeien tot de meest gezellige plek in heel Almere!

Gladys

Gladys

In het midden van de pandemie in 2020, werd het concept voor Zuyder geboren. Slechts twee weken nadat de beperkingen voor de horeca werden opgeheven, werd Zuyder werkelijkheid. Dit idee ontsproot uit een persoonlijke behoefte aan meer ruimte voor ontmoeting en verbinding in onze buurt. Met een achtergrond die volledig gewijd is aan de horeca, was het een logische maar toch spannende stap.

Met Zuyder streef ik ernaar een plaats te creëren die toegankelijk is voor iedereen, gebouwd door de gemeenschap en voor de gemeenschap. Een plek waar mensen zich comfortabel voelen en waar voor iedereen iets te beleven valt: leuke activiteiten voor kinderen, heerlijke gerechten en zo nu en dan evenementen met gezellige muziek.

Ik kijk met trots terug op hoe ver we zijn gekomen en kan nauwelijks wachten op de veelbelovende toekomst die voor ons ligt.

Kelly resized

Kelly

Sinds de opening van onze deuren op 1 april 2022, staat Kelly aan het roer van onze operaties. In haar rol als bedrijfsleider fungeert ze als het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en het personeel.

Met meer dan 15 jaar ervaring in diverse restaurants in Amsterdam en Almere, is Kelly uiterst gedreven om van Zuyder zowel de favoriete eetgelegenheid in de buurt als in de wijde omgeving te maken.

Haar grote passie voor wijn blijkt uit haar enthousiasme om samen met onze wijnleverancier, L'Exception, de beste wijnen voor elke gelegenheid te selecteren.


Willem resized

Willem

In zijn rol als chef-kok is het de verantwoordelijkheid van Willem om ervoor te zorgen dat ons menu boordevol heerlijke gerechten staat, terwijl hij ook zorg draagt voor het keukenteam, zodat zij precies weten hoe deze gerechten tot in perfectie bereid moeten worden.

Het is geen geheim dat koken Willem's grootste passie is, een passie die hij gedurende zijn hele professionele carrière heeft nagestreefd. Wanneer hij zelf als gast bij Zuyder aanschuift, is zijn favoriete keuze de Gamba's, vergezeld van een glas Pinot Grigio van Frans Haaz.

Bij Zuyder haalt Willem veel voldoening uit het begeleiden van jonge talenten en daarom zijn we altijd verheugd om enkele leerling-koks in onze keuken te verwelkomen.

Jaimie kleiner

Jaimie

Jaimie maakt al bijna een jaar deel uit van het Zuyder-team en is een ster in het maken van de meest verrukkelijke cocktails. Haar persoonlijke favoriet op ons lunch menu is de Tuna Melt.

Het leukst aan het werken bij Zuyder vindt ze het 'familiegevoel,' en de mogelijkheden om een nieuwe locatie te ontwikkelen (en misschien wel een nieuw, geheim cocktailrecept).

In haar vrije tijd kun je haar vinden in de sportschool, waar ze zich in het zweet werkt, of gewoon lekker thuis op de bank, genietend van wat welverdiende 'me-time'.

Randall Resized

Randall

Als onderdeel van het bedieningsteam geniet Randall het meest van de gezelligheid bij Zuyder, zowel met collega's als onze gasten. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij verschillende restaurants in Almere, waar hij in zijn vrije tijd nog graag naar toe gaat.

Als hij komt lunchen bij Zuyder besteld hij het liefst de Club Sandwich, met friet uit Zuyd natuurlijk!

Eef resized

Evelien

Evelien begon haar carriere bij ons als leerling en is nu al een jaar een gewaardeerd lid van het keukenteam. Wat ze het leukst vindt aan haar werk, is de vreugde die ze brengt aan de gasten van Zuyder en hoe ze hen zo goed mogelijk kan verzorgen.

Een specifieke favoriet op het menu heeft ze niet, aangezien ze alles gewoonweg heerlijk vindt! Dat belooft veel goeds :)

Floor klein

Floor

Al een aantal maandjes loopt Floor bij ons de vloer. Ze geniet ervan de gasten blij te maken en verwelkomt iedereen graag met een brede glimlach.

In haar vrije tijd is ze vaak te vinden op het hockeyveld en met vrienden.Bij Zuyder besteld ze het liefst een Poke Bowl met zalm, en een Soof blauwe bes.

Als ze mocht kiezen wie ze nog eens zou willen bedienen? "SZA, dat is echt een leuke en lieve vrouw"

Rosan Resized

Rosan

Wanneer Rosan bij Zuyder komt eten, kiest ze steevast voor de bananenpannenkoeken. Maar ook aan tafel kan ze jullie uitgebreid informeren over de andere gerechten op het menu.

Wat Rosan het leukst vindt aan haar werk, is de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Als ze de kans zou krijgen, zou ze graag een bekende Nederlander willen bedienen.

In haar vrije tijd duikt ze graag in de wereld van Engelse literatuur en romans. Dus, als jullie toevallig buiten dineren en behoefte hebben aan boekentips, dan ben je bij Rosan aan het juiste adres.

Thijs resized

Thijs

Thijs heeft zich al enkele maanden geleden bij ons in de keuken gevoegd en is momenteel nog bezig met zijn studie, terwijl hij ook bij ons werkt als leerling-kok. Hij gedijt goed in een teamomgeving en geniet van het bereiden van heerlijke maaltijden voor onze gewaardeerde gasten.

In zijn vrije tijd brengt Thijs zijn creativiteit tot uiting door prachtige bouwwerken te maken met Lego, waarmee hij kunstwerken en unieke creaties tot leven brengt.